voor ondernemers

vastgoed/huurrecht

Kortman advocaten begeleidt en ondersteunt u bij alle mogelijke kwesties op het gebied van vastgoed. Kortman advocaten is van oorsprong een kantoor met veel relaties in de bouwwereld.


Kortman advocaten adviseert u bij alle mogelijke kwesties op het gebied van het bouwrecht en de aannemerij. Onze werkzaamheden omvatten het beoordelen van contracten, de juridische begeleiding van bouwprojecten en het voeren van procedures.


Kortman advocaten voert de regie bij alle mogelijke bestuursrechtelijke aangelegenheden die vastgoed gerelateerd zijn. Denk aan bouwvergunningen en omgevingsvergunningen en bestemmingsplanprocedures. Onze werkzaamheden omvatten niet alleen de begeleiding bij de vergunningsaanvragen maar ook het voeren van procedures tegen overheden. Kortman advocaten doet geen onteigeningskwesties.


Kortman advocaten is specialist in huurrechtkwesties, zowel voor huurders als voor verhuurders. Onze werkzaamheden omvatten het onderhandelen, opstellen of beoordelen van huurcontracten maar ook het voeren van procedures over huurgeschillen.

Daarnaast verzorgen we de incasso voor enkele landelijk opererende vastgoedbeheerders.