Ons team bij Kortman Advocaten

Onze advocaten

mr. H.J.R. (Henk) Reinders
arbeidsrecht en
ambtenarenrecht
mr. H.C.M. (Harry) Kortman
bouwrecht, huurrecht en onroerend goed
mr. E.A. (Els)         Vermeer-Wartna
civiel recht, huurrecht en erfrecht
mr. C.P.R.M (Kees-Pieter) Dekker      
arbeidsrecht en
pensioenrecht
Vanessa Enters Advocaat
mr. V.A.D. Enters (Vanessa)
contracten, schade en huurrecht

Medewerksters

Winnie Lammerding

Bij ons secretariaat is Winnie Lammerding (sinds 1987) werkzaam. Zij vormt met de andere secretaresse een sterk ondersteunend team.

De kern van de werkzaamheden bestaat voor Winnie en Elvira uit-het verwerken van (proces)stukken, correspondentie en postafhandeling. Het secretariaat is het visitekaartje van ons kantoor. Tot haar werkzaamheden behoort daarom ook het ontvangen van cliënten en afhandelen van inkomend telefoonverkeer.

Yolanda Wareman

In 1978 ben ik als all round secretaresse gestart bij Kortman Advocaten. Daaronder vielen alle gebruikelijke secretariële werkzaamheden alsmede bewaking van de rol bij de rechtbank en het Hof.

Als ervaren secretaresse ben ik sinds 2010 verantwoordelijk voor de boekhouding van het advocatenkantoor. Op basis van mijn jarenlange ervaring als secretaresse overzie ik alle processen wat noodzakelijk is voor het goed uitoefenen van mijn boekhoudkundige werkzaamheden.

Elvira Keller

Bij ons secretariaat is Elvira Keller (sinds 2008) werkzaam. Zij vormt met de andere secretaresse een sterk ondersteunend team.

De kern van de werkzaamheden bestaat voor Elvira en Winnie uit-het verwerken van (proces)stukken, correspondentie en postafhandeling. Het secretariaat is het visitekaartje van ons kantoor. Tot haar werkzaamheden behoort daarom ook het ontvangen van cliënten en afhandelen van inkomend telefoonverkeer.