Veel mannen die gewild of ongewild in een echtscheiding terechtkomen, hebben dezelfde ervaring: de formele afwikkeling is een vrouwenaangelegenheid. Het aantal vrouwelijke echtscheidingsadvocaten is aanzienlijk hoger dan het aantal mannelijke, en ook in de rechterlijke macht zijn vrouwen oververtegenwoordigd.

 

Hetzelfde geldt voor deskundige instanties die in een procedure geraadpleegd worden, bijvoorbeeld als het gaat om de toewijzing van de kinderen of een bezoekregeling: vrouwen domineren.

 

Dat kan de man het gevoel geven dat hij voortdurend op achterstand staat – een onaangename sensatie in een gevoelige periode in het leven, waarin de persoonlijke belangen groot zijn. Een gevoel dat versterkt wordt doordat het initiatief voor een echtscheiding vaak uitgaat van de vrouw, die daardoor beter voorbereid is.

Dit vrouwelijk overwicht vraagt om tegenwicht, vindt advocaat mr. Marc Sassen. Vandaar zijn gespecialiseerde dienstverlening:

Marc Sassen – echtscheidingsadvocaat voor mannen.

Marc geeft regelmatig interviews in de geschreven en gesproken media. Een kleine bloemlezing:

Interview VADERS aanwezig: Praten met Marc Sassen

Marc Sassen is echtscheidingsadvocaat. Een bevlogen man met passie voor zijn vak en een groot rechtvaardigheidsgevoel. Uniek aan hem is zijn gespecialiseerde dienstverlening: in de rechtszaal staat hij alleen mannen bij.

Lees hier het volledige interview op VADERSaanwezig.nl. : http://vadersaanwezig.nl/praten-met-marc-sassen/

 

Interviews AD en Den Haag Centraal

Marc Sassen deelt zijn visie in diverse kranten

Via onderstaande link kunt u een tweetal interviews raadplegen:  

Ondersteuning bij echtscheiding voor mannen AD Interview Echtscheiding voorkomen Den Haag Centraal Interview

Marc Sassen bij BNR Radio

Marc Sassen was te gast bij BNR Radio. Via onderstaande link kunt u het interview beluisteren:

http://www.bnr.nl/player/archief/20130627101945480

Marc beheert een eigen website met informatie over zichzelf en zijn werkzaamheden. Klik op het M-icoon hieronder om doorgeleid te worden naar deze website.  

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • M