Mr Kees-Pieter Dekker - Pensioenrechtspecialist  

Arbeidsrecht en Sociale zekerheidsrecht

 

Kees-Pieter Dekker is geboren en getogen in Maastricht, waar hij ook rechten studeerde. Hij is zich vanaf 1994 gaan specialiseren in pensioen-, arbeids- en sociaal zekerheidsrecht en kan zich met recht een echte specialist noemen. Hij staat werkgevers en werknemers bij, maar ook ondernemingsraden en pensioenadviseurs.

Kees-Pieter Dekker: pensioenrechtspecialist

 

Naast zijn werk als advocaat doceert Kees-Pieter Dekker sinds 2011 pensioenrecht aan de Universiteit van Tilburg. Hij mag zich met recht een pensioenrechtspecialist noemen. Die kennis komt goed van pas in zijn praktijk: Kees-Pieter Dekker kan zowel goed adviseren als u bijstaan in een geschil. Hij gaat daarbij graag voor de praktische oplossing, maar procedeert net zo makkelijk.

Wat kan Kees-Pieter Dekker voor u betekenen?

Kees-Pieter is een gepassioneerde advocaat met een voorliefde voor “human resources” recht. Of u nu ondernemer of particulier bent, u vindt in hem een toegewijde advocaat waar het gaat om zaken zoals:

  • een arbeidsovereenkomst opstellen

  • pensioenregelingen en andere arbeidsvoorwaarden wijzigen

  • een arbeidsovereenkomst beëindigen

  • geschillen met pensioenuitvoerders zoals pensioenfondsen en pensioenverzekeraars

  • problemen met het UWV over uitkeringen, zoals de Ziektewet of de WIA

  • het adviseren van ondernemingsraden, pensioenadviseurs en werkgevers

  • uw sparringpartner op het gebied van arbeidsrecht, pensioenrecht en sociale zekerheidsrecht

Kees-Pieter Dekker over zichzelf

‘Over mezelf praten doe ik niet graag. Maar u, u heeft een probleem op bijvoorbeeld het gebied van arbeidsrecht, pensioenrecht of sociaal zekerheidsrecht en ik kan u  helpen. Daarom ga ik graag het gesprek met u aan: op zoek naar de oorzaak, kijken hoe een en ander kan worden opgelost en dan samen een strategie bespreken om die oplossing te vinden die het beste recht doet aan uw belangen’.

Maak kennis met Kees-Pieter Dekker

Advies nodig over pensioenrecht? Een arbeidsrechtadvocaat nodig? Problemen met het UWV? Neem dan nu contact op met Kees-Pieter Dekker:  070-302 40 30

  • LinkedIn Social Icon
VAAN logo.jpg